Teksto dydis:
2017-08-12 19:40
35.195.43.36 USA

17 alfa

Pernai netyčia užmiršau kelias česnako galvutes pastogėje virš garažo, kur jie džiūvo, radęs pavasarį negalėjau atsidžiaugti, kaip vakar iš daržo išrauti. Šiemet visi česnakai žiemos ten pat.

0
2017-08-11 19:28
90.137.212.38 NLD

16 ne

Mano geresnis rec.- česnakus laikyti chlorkalkėse, įlašinus keletą lašų aliejaus..

0
2017-08-11 10:17
88.119.150.18 LTU

15 dar geresnis receptas

Reikia lašinti ne jodą, o "zelionkę" (briliantinę žalumą). Rezultatas vis tiek bus tas pats - sugadinsite česnakus. Bet nors bus gražios spalvos, papuoš virtuvę iki išmetimo.

1
2017-08-11 09:39
212.52.36.196 LTU

14 www

Nebejuokinkite "svieto". Taip gali daryti, tik tie, kurie užaugę ant asfalto ir prisiskaitę tokių straipsnių. Visą gyvenimą auginame česnakus ir svogūnus, tokių "cūdų" nedarome ir jais netikime. Supiname kasas ir pakabiname virtuvėje ant sienos ir gražu ir laikosi gerai.

0
2017-08-11 08:31
78.56.138.5 LTU

13 Sd

Nesąmonė tiketi internete spausdinamais patarimais. Visiska apgavyste

2
2017-08-10 22:33
35.195.43.36 USA

12 jomajo

auginu ekologiskus cesnakus, kad paskum jodu terliociau, nu visai jau...gerai isdziovini, tai ir issilaiko.

2
2017-08-10 22:15
35.195.43.36 USA

11 tai kaip daryt?

žieminiai česnakai tik iki Naujųjų metų išsilaiko, kur išeitis? Jau apsidžiaugiau, ir še tau...

0
2017-08-10 19:49
35.195.43.36 USA

10 praradę sąžinę

Šitą straipsnį sesuo pas savęs įsirašė prieš metus. Laimei patarimais nesinaudojo. Kur redakcijos sąžinė, antrus metus iš eilės durninti Lietuvą? Kitais metais vėl spausdins.

0
2017-08-10 18:46
46.36.65.210 LTU

9 taigi

sitas budas sudo vertas ,Tas pats butu jei cesnakus supiltum i priprakaitavusias kojines....

2
2017-08-10 18:08
85.232.129.80 LTU

8 Manau

tycia toki recepta publikuoja, kad prarade savus, pirktume su-de isaugintus kiniskus. Kokia nesamone cia publikuoja....Gerai, kad sureagavo protingi zmones ir paneigia .

1
2017-08-10 16:10
35.195.43.36 USA

7 saugoju taip

isdziovintus cesnakus sudedu i batu dezutes ir padedu kad butu pastovi temperatura ,negalima deti prie sildimo irenginiu .

0
2017-08-10 15:57
46.249.171.129 LTU

6 Rima

Mano močiutė nesilaikė tokių receptų. Aš darysiu, kaip ji darė.

1
2017-08-10 15:45
35.195.43.36 USA

5 ūūūū

ir kas sugalvoja tokias nesąmones?

1
2017-08-10 15:25
78.58.106.135 LTU

4 B

NEAPSIGAUKIT!!!Pernai tokiu budu apdorojau virs 200 galvuciu cesnako ir viska teko ismesti,prisigere aliejaus,nuo jo pagelto ir suminkstejo, svarbiausiai neliko jokio cesnako skonio ir stiprumo.Aferisto receptas...

0
2017-08-10 15:23
35.195.43.36 USA

3 Ontė

Ačiū Vytautai už perspėjimus.

0
2017-08-10 14:47
83.190.193.21 LTU

2 Vytautas V.

Nežinau kur dingo pirmas komentaras. Kartoju, mieli skaitytojai, šiuo metodu pernai sugadinau krepšą česnakų. Nesilaiko, pritraukia aliejaus ir skonis aliejaus.

0
2017-08-10 14:41
83.190.193.21 LTU

1 Vytautas V.

Mieli skaitytojai, tik nesusigundykit šituo receptu. Aš pernai su juom sugadinau visą krepšą česnakų. Jie ne tik kad nesilaiko, bet įgauna aliejaus skonį. Valgyt tiesiog bjauru. Dabar jau nebeskubu daryt kaip parašyta.

0